Tuinaanleg

Kwaliteit voor jaren tuinplezier

Aan de hand van het ontwerp stellen we de offerte samen. Hierin omschrijven we duidelijk wat we doen en wat we leveren en wat per onderdeel de kosten zijn. We leveren alleen kwaliteit met een vanuit de praktijk onderbouwd verhaal, dat werkt, daar krijgt u geen spijt van! Uw tuin moet er over jaren nog netjes uitzien.


Wilt u uw tuin laten aanleggen en meer weten?

de bodem vormt de basis
We beginnen bij de bodem, die moet goed waterdoorlatend zijn, en van passende samenstelling die we zo nodig verbeteren. Ook aan nieuwe tuingrond stellen we hoge eisen. De bodem is de basis voor een gezonde beplanting. We werken met kwalitatief hoogwaardig plantmateriaal. Bomen en planten worden met zorg uitgezocht op de kwekerij. Tegels worden samen met u uitgezocht bij de leverancier of middels voorbeeldtegels. Houtconstructies moeten degelijk zijn en van goed materiaal dat jaren meegaat, fundatie onder bestrating moet stevig zijn zodat de verharding minder en gelijkmatig zakt.


Zo maken we gebruik van een breed scala aan hoogwaardige duurzame producten die we met zorg selecteren en vakkundig verwerken in uw tuin.
Onze mensen werken altijd netjes, en houden rekening met de arbo-regels. Ook door het gebruik van kleine lichte machines en veel accugereedschap waarmee we onszelf en het milieu ontlasten. We houden van een schone werkwijze en nette werkvloer, ook tijdens een aanlegproject. Dit houdt het werken overzichtelijk en veilig.

Tijdens de werkzaamheden houden onze mensen u op de hoogte van de voortgang, staan u graag te woord en geven waar nodig vakkundig advies. Zo werken we samen aan het realiseren van uw droomtuin.

Uitbesteding aan derden

Wij zijn de vakmensen in de tuin en niet op het gebied van bouwkunde of bouwtechniek. Daarom twijfelen we niet om op bepaalde onderdelen samen te werken met gespecialiseerde bedrijven. Dit waarborgt de kwaliteit van ons werk.

Reijm staat voor kwaliteit
We staan voor onze kwaliteit! Daarom krijgt u een altijd een jaar garantie op de door ons geleverde producten en diensten. Heeft u een klacht, bel gerust en wij proberen het zo goed mogelijk voor u op te lossen.

Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer.