werken bij reijm hoveniersReijm Hoveniers werkt aan groene projecten voor met name particulieren in de regio het Groene Hart en Rotterdam. Samen met onze opdrachtgevers ontwerpen we fraaie tuinen met veel groen.


Werken bij Reijm Hoveniers betekend dat je al je expertise en vakmanschap in kunt zetten om deze mooie plannen samen met je collega’s om te zetten in een prachtige tuin.


Kortom, spreekt dit jou aan, solliciteer dan op één van onderstaande vacatures:​​​​​​​

Voorman

onderhoud

Je bent een zelfstandige ervaren hovenier, verantwoordelijk voor een kring vaste onderhoudstuinen. Je draagt graag kennis en ervaring over. Je kunt goed omgaan met collega’s en deze aansturen waar nodig. In rustiger tijden pak je wat aanleg of renovatiewerk aan.

Hovenier

onderhoud / aanleg

Je bent een zelfstandige ervaren hovenier of op weg om daar binnenkort naar toe te groeien. Jouw vakmanschap kun je bij ons volop ontwikkelen en ontplooien.

Leerling

​​​​​​​hovenier

Je kunt je handen uit de mouwen steken en wilt je graag dit mooie groene vak middels leren en werken eigen maken.

Meer informatie?

Bel 0180-325002 of mail naar gerrit@reijmhoveniers.nl

Reijm hoveniers BV, 2e Tochtweg 31, Nieuwerkerk a.d. IJssel

Tuinonderhoud vormt een belangrijke basis voor ons bedrijf. Voor het vakkundig in stand houden en tot groei en bloei laten komen van een tuin kun jij al je vakkennis en passie inzetten. We zijn ook erfgoedhovenier, gecertificeerd voor restauratie, onderhoud en beheer van groene monumenten. Je hoveniershart gaat pas echt kloppen als je zo’n mooie plek mag onderhouden.​​​​​​​