Reijm Hoveniers - Nieuwerkerk aan den IJssel
Reijm Hoveniers - Nieuwerkerk aan den IJssel

Wie zijn de Reijm Hoveniers?

De Reijm Hoveniers zijn vakmensen met een stevige visie op tuinen. Door goed te luisteren naar hun klanten, hun wensen gericht te vertalen in een vakkundig stuk werk, heeft Reijm Hoveniers intussen een behoorlijke kring van tevreden klanten opgebouwd.

Het bedrijf bestaat sinds 1999 en is gevestigd op een locatie in de mooie polder tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht. 

Visie

Onze visie is dat de tuin een stukje natuur is. De tuin is een rustplek waar je je op je gemak moet voelen, waar mensen tot rust komen, waar vogels en andere dieren zich thuis voelen. Groen is nodig om die rust te garanderen. Daarom staan wij voor groen in de tuin, samen met een helder ontwerp en duurzaam materiaalgebruik.

Veel mensen zien het onderhoud van groen als een last en willen daarom zo min mogelijk groen in de tuin. Terwijl goed toegepast en onderhouden groen juist minimaal onderhoud vraagt en een veel fraaier en rustiger tuin geeft. Het vraagt wel kennis en vakmanschap, waarmee wij u graag van dienst zijn.

Kennisdeling en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel en daarom volgen we regelmatig cursussen op ons vakgebied. Verder zijn we lid van diverse verenigingen en vakgroepen: De Vakgroep van Erfgoedhoveniers en van de Noordelijke Pomologische Vereniging.


Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio