Reijm Hoveniers - Nieuwerkerk aan den IJssel
Reijm Hoveniers - Nieuwerkerk aan den IJssel

Tuinaanleg

Heldere werkomschrijvende offerte

Voor de aanleg van uw tuin maken we een heldere werkomschrijvende offerte. We omschrijven wat we doen en wat we leveren. We leveren alleen kwaliteit met een vanuit de praktijk onderbouwd verhaal, dat werkt, daar krijgt u geen spijt van! Uw tuin moet er over 10 jaar nog netjes uitzien.

Materiaalkeuze

We maken gebruik van een breed scala aan hoogwaardige producten. Liefst producten met een duurzaam karakter die goed passen in het ontwerp en in onze omgeving. Houtconstructies moeten degelijk zijn en van goed materiaal dat jaren meegaat, fundatie onder bestrating moet stevig zijn zodat de verharding minder en gelijkmatig zakt en de beplanting moet van goede kwaliteit zijn.

Als aanwezig materiaal nog prima bruikbaar is wordt dit waar mogelijk opnieuw op een frisse manier gebruikt.

Technische/bouwkundige onderdelen uitbesteden

Wij zijn de vakmensen in de tuin en niet op het gebied van bouwkunde of bouwtechniek. Daarom twijfelen we niet om op bepaalde onderdelen samen te werken met  gespecialiseerde bedrijven. Dit waarborgt de kwaliteit van ons werk.

Garantie

We staan voor onze kwaliteit! Daarom krijgt u een altijd een jaar garantie op de door ons geleverde producten en diensten. Heeft u een klacht, bel gerust en wij proberen het zo goed mogelijk voor u op te lossen.


Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio